چای ماچا
چای ماچا چیست؟
در پاسخ به سوال چای ماچا چیست باید گفت ماچا matcha نوعی پودر چای سبز بسیار خوش رنگ و بو و دارای نوعی طعم شیرین ظریف و پنهان است.
چای ماچا مانند بسیاری از چای ها ریشه در فرهنگ سنتی کشور چین دارد اما اکنون کشت گاه اصلی چای ماچا در کشور ژاپن است.
برای تهیه چای ماچا از برگ های سبز گیاه(کاملیا سیننسیس) استفاده می کنند.درخت باید قبل از برداشت زیر سایه قرار بگیرد تا رنگ دانه های سبز در آن ایجاد شود. این رنگدانه ها همان کلروفیل هستند که خاصیت دفع فلزات مضر از بدن را دارند.
این گیاه در ژاپن با آسیب های گرانیتی مخصوص پودر میشود تا کلروفیل درون آن به اصطلاح نسوزد و همچنین در پودر کردن دستی آن از هاون چوبی استفاده میکنند وسپس به پودر ماچا یا همان چای ماچا تبدیل میشود.
نکته ی مهمی که کمتر ذکر میشود این است که کلمه(ماچا) به فرم پودر شده ی گیاه (تنچا) گفته میشود.
انواع چای ماچا: چای ماچا بنا به نوع پروش و منطقه رویش به ۳ دسته کلی تقسیم می شود:
۱_نوشیدنی ۲_نوشیدنی و پخت و پز ۳_ پخت و پز این دسته کلی نیز هریک در ۳ درجه تقسیم بندی می شوند درجه ۱ و ۲ و ۳ تشخیص کیفیت ماچا علاوه بر طعم و بوی ماچا و رنگ سبز روشن آن همچنین درجه ساییدگی ای چای ارزشمند تعیین می گردد.
در مجموعه فروشگاهای تخصصی ما میتوانید بهترین کیفیتهای ماچا را جستجو نمایید. کارشناسان حرفه ای ما با روی خوش و شکیبایی آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند?.
براى سفارش چای ماچا و ویسک بامبو از طريق دايركت با ما در تماس باشيد.?09173185110 یا بر روی این متن کلیک کنید.